1-3-2-6 systemet på Roulette

27 februari, 2020

post

Kommentarer inaktiverade för 1-3-2-6 systemet på Roulette


Inom hasardspelens värld och casinon förekommer det ofta idér om hur du kan få övertaget i oddsen för att vinna, och olika sätt att satsa på för att få en matematisk garanterad chans till att tjäna pengar med tillräckligt mycket tid och kapital. 1-3-2-6 systemet för roulette är ett ovanligt progressivt system där du satsar enligt ett schema efter varje gång som du vinner. Till skillnad från det vanliga Martingale höjer du insatsen vid vinst istället för förlust.

Hur spelar man ett system på roulette?

I roulette finns det många exempel på vad du kan göra med olika odds och chanser, men för att använda det flesta system så behöver du göra en insats på ett bet som har så nära på 50 % chans att vinna som möjligt, och som betalar dubbla pengar i vinst. I roulette innebär detta att du satsar på rött eller svart, och för 1-3-2-6 systemet så är det här det bet som du uteslutande använder dig av.

Hur går 1-3-2-6 till?

Det första du behöver göra är att komma ihåg sifferkombinationen i 1-3-2-6, och efter det är det lätt. Efter att du satsat på rött eller svart kommer du att vinna eller förlora din insats. Ifall du vinner går du framåt i serien, från ett till tre, och detta är hur mycket du satsar nästa gång. Så om du satsade en euro första gången satsar du nu tre, och sedan två nästa gång om du vinner igen.

Vad är logiken bakom 1-3-2-6?

Tanken med 1-3-2-6 är att till skillnad från Martingale där man ”jagar” sina förluster så bygger man upp en buffert med 1-3-2-6 så att ifall man förlorar så har man redan gett sig ett övertag. Nackdelen med systemet är att du endast går med vinst ifall du vinner två eller fyra gånger i rad, men vinner i så fall en ganska stor totalvinst. Systemet ger bäst chans till vinst vid korta sessioner där du endast är beredd att satsa en liten totalsumma.