Bonusar

Det kanske absolut viktigaste när det kommer till att spela Roulette på nätet är att försäkra sig om att man får en bra bonus. Om inte bonusar redan är ett viktigt inslag i ditt Roulettespelande så bör du omedelbart omprioritera och se till att det blir det. Bonusar fungerar på lite olika sätt men i grund och botten handlar det om att du får pengar av siten som du kan spela för. Vad som krävs för att få en bonus varierar och hur bonusarna fungerar likaså.

Den bästa bonusformen är den som ofta kallas no deposit bonus och det innebär att man får en bonussumma utan att behöva sätta in pengar, vilket vanligtvis är ett krav för att få ta del av bonusarna som erbjuds. En no depositbonus fungerar så att man får en gratissumma pengar som man kan spela för. När man får gratispengar från siten så där så finns det vissa förbehåll innan man kan ta ut pengarna. Eftersom om en site ger, tex $20 i no depositbonus så vill de så klart att du ska spela på siten för dessa pengar. Man kan inte ta ut dem direkt eftersom det i teorin då skulle kunna göra en site bankrutt på några timmar om alla i världen fick för sig att skapa ett konto, få dessa gratis $20 och sedan ta ut dem. Det fungerar naturligtvis inte så. Utan man får $20 att spela för och innan man kan ta ut dessa $20 måste man omsätta dessa ett antal gånger. Ofta så är det ett ganska högt omsättningskrav för att kunna ta ut pengarna vilket då naturligtvis innebär att har man otur och förlorar så blir man av med pengarna. Det kan vara tråkigt men du har fortfarande fått spela och haft möjligheten att vinna riktiga pengar utan att riskera några av dina egna pengar.

Om man har pengar kvar på kontot efter att man uppfyllt omsättningskraven för en no depostibonus så kan man ta ut alla pengar. Det innebär att om du har lite tur och vinner när du spelar för dessa $20 så kan du med andra ord ta ut dem och all eventuell vinst till ditt konto som riktiga pengar. Det här är den absolut bästa typen av bonus. Dock är det värt att nämna att dessa bonusar sällan är speciellt höga utan det som gör att denna typ av bonus är så bra är att man kan spela för riktiga pengar och vinna riktiga pengar utan att riskera några av sina egna.

Nästa typ av bonus är den lite mer traditionella insättningsbonusen. Det är en bonus som går ut på att man gör en insättning och som tack för att man gör en insättning hos siten så får man extrapengar från siten. Hur mycket extra man får kan skilja sig väldigt mycket. Vi har sett allt från 20%-30% extra upp till 400%-500% extra. Här finns det mycket pengar att hämta. Oftast så är det så att ju högre procent desto lägre summa. Det är inte helt ovanligt att man till exempel ska sätta in 100 kronor så får man 500 kronor att spela för. Alltså 400% i bonus. Det finns även tillfällen då man kan få många tusen i bonus men då är det sällan mer än 100% och ganska ofta även nedåt 50%. En typisk sådan bonus kan vara att man får en bonus på 100% upp till 3000 kronor.

Som sagt, om bonusar redan är en vital punkt i ditt casinospelande så bör du omprioritera och se till att det blir det. Man kan få mycket pengar extra att spela för om man bara ser till att utnyttja de bonusar som finns tillgängliga.